Over ons

Over ons

Herm. Jansen Elektro-Techniek B.V. Amsterdam

 

Herm. Jansen Elektro-Techniek B.V. is een erkend elektrotechnisch installatiebedrijf gevestigd in Amsterdam. U vindt ons in heel Nederland, maar ook in Europa. Zo hebben we onlangs een villa in London volledig van elektrotechniek en domotica voorzien. Daarnaast werken wij veel voor bedrijven zoals multinationals en modeketens als Prada, Nikkie en Calvin Klein. Wij brengen letterlijk sfeer in winkels.

Door onze jarenlange ervaring en zorgvuldig opgebouwde expertise zijn wij de specialist op het gebied van elektrotechniek, domotica, data netwerken, telecommunicatie, beveiliging, camerabewaking en (LED-)verlichting. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouwprojecten, renovaties en onderhoud.

Herm Jansen Elektro-Techniek B.V. is een VCA gecertificeerd elektrotechnisch installateur, lid van Techniek Nederland en een erkend leerbedrijf. Daarnaast zijn wij lid van ‘Uw Duurzame Installateur’. Wij werken uitsluitend met vakbekwame en goed opgeleide monteurs en gaan altijd uit van een duurzame oplossing. Bij Herm. Jansen Elektro-Techniek B.V. bent u verzekerd van deskundig advies op maat en een professionele benadering.

Onze expertise en vakgebied is breed. Zo verzorgen wij het traditionele elektrotechnische installatiewerk als leidingen trekken en verzorgen wij zwakstroom- en krachtstroominstallaties. Maar ook zijn wij de specialist op het gebied van domotica en KNX-technologie. Hiermee kunt u uw complete huis of bedrijf automatiseren. En bijvoorbeeld op afstand de camera’s bekijken om te zien of er iets loos is als het alarm af gaat.

  • VCA gecertificeerd elektrotechnisch installateur
  • Lid van Uw Duurzame Installateur
  • Deskundig advies op maat

Bent u op zoek naar een allround elektrotechnisch vakman? Bij Herm. Jansen Elektro-Techniek B.V. staan wij voor u klaar. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, vul dan het contactformulier in of bel ons direct.

020-6175225

    020-6175225
    info@hermjansen.nl