Buitenverlichting

Buitenverlichting

LED-buitenverlichting biedt duurzame mogelijkheden. LED-buitenverlichting is meer dan verlichting! Met goede verlichting en bewegingsmelders houdt u indringers buiten. Daarnaast kunt u met LED-buitenverlichting uw gevel duurzaam verlichten. In de kleur die u wenst. Wilt u een lichtplan, dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Vervolgens installeren we uw LED-verlichting snel en vakkundig, en verzorgen daarnaast het onderhoud.

HET LICHTPLAN

Voor het aanleggen van LED-buitenverlichting dient men niet overhaast te werk te gaan. Het beste is om eerst een lichtplan op te stellen. Hierdoor ontstaat er een beeld van de omgeving. Herm Jansen brengt dit samen met u in kaart waardoor de LED-buitenverlichting optimaal wordt geïnstalleerd. LED-buitenverlichting van Uw Duurzame Installateur:

  • Kan tegen alle weersomstandigheden
  • Biedt veiligheid
  • Past in de omgeving
  • Is energiezuinig met LED-technologie
  • Gaat lang mee
  • Vergt weinig onderhoud

Het assortiment van LED-verlichting voor buiten

LED-verlichting is de meest duurzame en energiezuinige optie voor buiten. Er is tegenwoordig een enorm assortiment met goede LED-buitenverlichting. Bovendien zijn LED-lampen dimbaar en kunnen uitkomst bieden op moeilijk bereikbare plaatsen. Voor buitenreclametoepassingen is LED-verlichting een uitkomst. Er gaat minder licht verloren in vergelijking met tl-verlichting en er is ook minder licht en energie nodig. LED-verlichting straalt daarnaast meer licht uit bij lage temperaturen. Hierdoor is het uitermate geschikt voor buitenreclame.

ONDERHOUD VAN BUITENVERLICHTING

Om het meeste rendement uit de verlichting te halen is onderhoud belangrijk. Met goed onderhoud kunt u wel 20% besparen in de verlichtingskosten. Wanneer u een onderhoudscontract afsluit met Herm Jansen uit Amsterdam heeft u er geen omkijken naar. De monteur zorgt voor het tijdig vervangen van lampen en het controleren van de armaturen. Zo gaat er geen kostbare stroom verloren en bent u verzekerd van goed-werkende verlichting.

DE INSTALLATIE VAN BUITENVERLICHTING

Het is verstandig om een elektrische installatie door een erkende installateur te laten installeren. Voor de installatie van buitenverlichting gelden speciale veiligheidseisen. Herm Jansen is hiervan volledig op de hoogte. Ook voor de verlichtingsarmaturen voor buitenverlichting zijn er diverse keurmerken en veiligheidsklassen.

De service van Herm Jansen Amsterdam

Laat u geheel vrijblijvend door ons informeren. Met onze jarenlange ervaring en vakmanschap, kunnen wij u vakkundig in- en voorlichten over de toepassingen en gebruik van diverse zwakstroom- en krachtstroominstallaties.

Ook voor het onderhoud aan de installaties van uw woning of bedrijfspand, kunt u een beroep doen op Herm Jansen. Door het regelmatig laten uitvoeren van onderhoud, kunt u blijven vertrouwen op uw installaties en worden onverwachte kosten voorkomen.

Neem hier vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

020-6175225    020-6175225
    info@hermjansen.nl