Laadpunten

Laadpunten

Laadpunt voor de elektrische auto, scooter of fiets in Amsterdam

Elektrische auto’s, scooters en fietsen zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Het is het vervoer van de toekomst. Wilt u uw personeel ondersteunen in de keuze om elektrisch te gaan rijden? Wij plaatsen laadpalen bij uw bedrijf, zodat zij geen belemmeringen ondervinden om een elektrisch voertuig aan te schaffen. Wanneer u een nieuwbouw project heeft, dan kunnen we naast laadpalen uiteraard ook de complete elektrotechnische installatie verzorgen.

Oplaadpunt voor fiets of scooter in Amsterdam?

Elektrisch vervoer is afhankelijk van oplaadpunten. Als uw medewerkers met de elektrische fiets of scooter naar het werk komen, dan is het belangrijk om de mogelijkheid te bieden om de fiets en scooter op te laden. Voorkom onveilige situaties omdat uw medewerkers hun elektrisch voertuig met een verlengsnoer opladen. Wij maken gebruik van een gestandaardiseerd oplaadsysteem.

Service van Herm. Jansen Elektro-Techniek B.V. en laadpalen

Herm. Jansen Elektro-Techniek B.V. levert de service en kwaliteit die u mag verwachten van een gerenommeerd elektrotechnisch bedrijf. Ten eerste worden de laadpunten voor de elektrische auto, fiets of scooter geleverd en bedrijfsklaar gemaakt. Ten tweede worden de benodigde aanpassingen gemaakt in de groepenkast, mocht dat nodig zijn. Vervolgens worden de voedingskabels gelegd en netjes weggewerkt. Daarnaast kan Herm Jansen uit Amsterdam de jaarlijkse controle van de beveiliging voor u verzorgen.

De voordelen van oplaadpunten van Herm. Jansen Elektro-Techniek B.V.

De voornaamste voordelen van elektrisch vervoer in combinatie met onze oplaadpunten zijn:

  • Het is duurzaam
  • Opladen gaat snel en veilig
  • Voldoende stroompunten voor auto, fiets of scooter
  • Verschillend assortiment
  • Lagere kosten dan benzine

Wilt u meer informatie over laadpunten of een offerte ontvangen? Neem contact op.

020-6175225    020-6175225
    info@hermjansen.nl