Zonnepanelen

Zonnepanelen

De voordelen van zonnepanelen van Herm. Jansen Elektro-Techniek B.V.

Niet meer afhankelijk zijn van grote energieleveranciers en de olieprijs wordt steeds belangrijker. Door te kiezen voor zonnepanelen wordt u onafhankelijker van de stroomvoorziening. Wij werken hoofdzakelijk voor aannemers in woningbouw en plaatsen zonnepanelen in nieuwbouw en renovatieprojecten. Wilt u ook zonnepanelen op uw kantoor in nieuwbouw of in renovatie? Neem dan contact op met Herm. Jansen Elektro-Techniek B.V.

Waarom zonnepanelen?

Aan het gebruik van zonnepanelen zitten meer dan genoeg voordelen. Wij hebben deze voor u op een rijtje gezet:
– U bent minder afhankelijk van energieleveranciers. De energie die u krijgt door zonnepanelen is voor u en hoeft u niet te kopen.
– U draagt mee aan een schoner milieu. De CO2 uitstoot wordt verlaagd en de energie is schoon.
– Een lagere energierekening. De zonnepanelen zijn besparend en als u elektriciteit over heeft, dan kunt u deze verkopen.
– Zonnepanelen hebben weinig onderhoud nodig. De zonnepanelen worden geïnstalleerd en vervolgens jaarlijks gecontroleerd. U kunt hiervoor bij Herm Jansen een contract afsluiten.
– Zonnepanelen gaan wel 40 jaar mee. U bent dus voor een lange tijd verzekerd van een duurzame energiebron.
– De investering heeft u binnen 5 tot 10 jaar terugverdiend.

De voordelen van zonnepanelen voor zakelijk gebruik

De overheid beloont ondernemers die investeren in energiebesparende technieken of duurzame energie. U betaalt daardoor maar een klein deel van de daadwerkelijke kosten van de investering. U kunt in een gunstig geval uw investering binnen vier jaar terugverdienen. Via een draadloos systeem kunt u op ieder moment op uw telefoon of tablet aflezen wat uw zonnepanelen opbrengen.

Een fiscaal voordeel geeft de Energie Investerings Aftrek (EIA). Met het gebruik van deze aftrek kunt u 41,5% van de investeringskosten aftrekken van uw fiscale winst. Dit levert u meteen een belastingvoordeel op.

Verder kan er ook gebruik worden gemaakt van de Kleinschaligheids Investerings Aftrek (KIA). Deze aftrek is weergegeven in een percentage. De hoogte van dit percentage hangt af van het geïnvesteerde bedrag in uw onderneming.

Overstappen naar duurzame energie is eenvoudig!

Veel ondernemers denken dat het overstappen naar duurzame energie een hoop gedoe is. Dit is niet het geval. Herm. Jansen Elektro-Techniek B.V. neemt het werk voor u uit handen. Als eerste wordt er onderzocht of uw dak geschikt is voor zonnepanelen. Ideaal is een dak met een hoek van 35 graden op het zuiden. Wanneer de situatie optimaal is, dan is de installateur gekwalificeerd om de panelen op het dak te plaatsen en uw meterkast aan te passen.

Wilt u meer weten over de installatie van zonnepanelen bij u thuis of voor uw bedrijf? Klik hier om in contact te komen met Herm. Jansen Elektro-Techniek B.V.

020-6175225    020-6175225
    info@hermjansen.nl