Beveiliging

Beveiliging

Inbraakpreventie en beveiliging door Herm. Jansen Elektro-Techniek B.V.

Gemiddeld worden er 250 inbraken op een dag gepleegd. Het is dus belangrijk dat u voorzorgsmaatregelen neemt tegen inbraak. Iedereen wil zich veilig voelen in huis en op het werk. Daarnaast wordt uw apparatuur op uw bedrijf met goede inbraakpreventie bewaakt. Herm. Jansen Elektro-Techniek B.V. helpt u met inbraakpreventie en het beveiligen van uw eigendommen.

Inbraakpreventie

MIDDELEN VOOR INBRAAKPREVENTIE EN BEVEILIGING

NIEUWSTE INBRAAKPREVENTIESYSTEMEN MET DOMOTICA

POLITIEKEURMERK VEILIG WONEN

WAT KUNT UZELF DOEN TEGEN INBRAAK?

Toegangscontrole in uw pand

Met toegangscontrole houdt u ongewenste personen buiten. U heeft volledige controle over wie naar binnen kan en mag. Er is veel keuze uit toegangscontrole voor zowel kleine als grote bedrijven. Zo kunt u een urenregistratie systeem koppelen aan uw toegangscontrole, kiezen voor een elektrische kaart of voor een beveiligingscode. Herm. Jansen Elektro-Techniek B.V. helpt u met de keuze.

Wat houdt toegangscontrole precies in?

Toegangscontrole is het inspecteren en bijhouden van toegang in uw pand of een deel hiervan. In plaats van sloten en sleutels wordt er vaak gebruik gemaakt van elektronische beveiliging. Hierbij moet u denken aan een elektronische kaart die de deuren open maakt of een beveiligingscode. Een sleutelbos is hierdoor verleden tijd. Aan één elektrische kaart of beveiligingscode heeft u genoeg. Hier kunt u eenvoudig mee bepalen welk deel van uw pand toegankelijk is. U hoeft dus nooit meer sloten en sleutels te vervangen.

De voordelen op een rijtje

– U bepaalt welke delen van uw pand openbaar zijn en welke niet.
– De kaart of code kan gemakkelijk onbruikbaar worden gemaakt bij verlies.
– Toegangscontrole kunt u combineren met urenregistratie.
– U houdt ongewenste personen buiten.
– Eenvoudig te gebruiken.
– Het uitbreiden van het systeem is makkelijk.
– U heeft een betrouwbaar systeem.

Waar kunt u het gebruiken? Herm. Jansen Elektro-Techniek B.V. installeert een toegangscontrole systeem naar uw wensen en voorkeuren. Installaties zijn mogelijk in kleine en grote bedrijven.

Urenregistratie systeem

Een urenregistratie systeem kan gecombineerd worden met een toegangscontrole systeem. Wanneer een werknemer binnenkomt in uw pand, wordt hij ingecheckt. Hierdoor kunt u bijhouden hoeveel tijd er besteed is aan een opdracht en waar die is uitgevoerd.

De mogelijkheden op het gebied van inbraakbeveiliging zijn groot en u kunt kiezen uit verschillende opties. Wilt u meer informatie over beveiliging van uw pand, de beveiligingsinstallatie en toegangscontrole? Neem dan hier contact op met Herm. Jansen Elektro-Techniek B.V.

020-6175225    020-6175225
    info@hermjansen.nl