Algemene Elektrotechniek

Algemene Elektrotechniek

ELEKTROTECHNISCHE INSTALLATIES IN HUIS OF BEDRIJF

Elektrotechniek is niet meer weg te denken uit onze huizen en bedrijven. Al onze apparaten hebben stroom nodig. Naast de reguliere elektrotechnische installaties van 230 volt zijn er zwakstroom en krachtstroom installaties. De 24 volt zwakstroominstallaties zijn veilig en sturen bijvoorbeeld de deurbel, de 24 volt verlichting of het inbraakalarm aan. Krachtstroom installaties sturen onze zware machines aan, die voornamelijk bij bedrijven worden gebruikt.

ZWAKSTROOMINSTALLATIES: MEER DAN DE DEURBEL

De zwakstroominstallatietechniek is uitgegroeid tot een zeer belangrijk onderdeel van de moderne elektrotechnische industrie. Door de ontwikkelingen in de computerbranche zijn de toepassingen van zwakstroominstallaties talrijk geworden. Het installeren van een dergelijke installatie, zoals een inbraakalarm met doormelding naar een alarmcentrale, camerabewaking of de installatie van een brandmeldsysteem in uw bedrijfspand, is vakwerk. Wij zijn de erkende specialist in de zwakstroominstallatietechniek, in bezit van de vereiste diploma’s en op de hoogte van de laatste voorschriften en technische ontwikkelingen. Wij zijn gevestigd in Amsterdam.

 

Voor bedrijfspanden zijn er vele toepassingen van zwakstroominstallaties. De brandmeldsystemen, automatische blusinstallaties en gasdetectiesystemen in parkeergarages zijn enkele voorbeelden. De toepassing van zwakstroominstallaties in bedrijfspanden zijn steeds belangrijker en zelfs onmisbaar geworden. Denk maar eens aan de data en telecommunicatiesystemen waar tegenwoordig gebruik van gemaakt wordt. Voor een efficiënt centraal beheer van energie in grote bedrijfspanden wordt steeds vaker gebruikgemaakt van gebouwbeheer installaties.

Domotica is het nieuwste systeem in de elektrotechniek en met een domotica installatie zijn al uw apparaten aangesloten op een centraal computersysteem. Het hele systeem is op afstand, met bijvoorbeeld uw smartphone te bedienen.

KRACHTSTROOMINSTALLATIE DOOR Herm. Jansen Elektro-Techniek B.V.

Een krachtstroominstallatie vormt het hart van een elektrotechnische installatie. Voor een veilige, duurzame en storingsvrije installatie is kennis van de voorschriften en de vaardigheid om goede kabelberekeningen te maken noodzakelijk. Net als het toepassen van de meest moderne technieken en producten. Herm. Jansen Elektro-Techniek B.V. voorziet u van een doordacht plan waarmee uw installatie moeiteloos en veilig groot vermogen levert. Een krachtstroominstallatie bestaat voor ongeveer 90% uit kabels die in het pand verborgen zijn weggewerkt.

 

 

 

DUURZAAMHEID EN VEILIGHEID VAN KRACHTSTROOMINSTALLATIES

Herm. Jansen Elektro-Techniek B.V. legt krachtstroominstallaties aan met het gebruik van duurzame halogeenvrije kabels. De kabels zijn in het geval van brand een stuk veiliger omdat er dan minder rookontwikkeling is dan bij traditionele kabels.

Bent u voor nieuwbouw of renovatie op zoek naar een elektrotechnische installatie en wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, dan kunt u contact opnemen.

020-6175225    020-6175225
    info@hermjansen.nl