Noodverlichting

Noodverlichting

LED-NOODVERLICHTING, EEN NOODVERLICHTINGPLAN EN NOODVERLICHTINGCONTROLE

Het eerste wat u wilt is dat uw klanten, medewerkers en bezoekers veilig het gebouw kunnen verlaten in een noodsituatie. Elk gebouw en bedrijfssituatie is anders. Zorg daarom voor goed gecontroleerde en geplaatste LED-noodverlichting. Want LED-noodverlichting en een noodverlichtingsplan zorgt voor veiligheid. Herm Jansen uit Amsterdam is elektrotechnisch specialist en verzorgt noodverlichtingsplannen.

VOORKOM PANIEK MET LED-NOODVERLICHTING

Noodverlichting is meer dan het rennende groene mannetje. Het is de verlichting die ervoor zorgt dat mensen in panieksituaties uw pand snel en veilig kunnen verlaten. LED-noodverlichting met een accu of op batterijen branden langer, omdat deze aanzienlijk minder stroom verbruiken. Vervang uw traditionele noodverlichting met LED-noodverlichting.

WETTELIJKE VOORSCHRIFTEN

Het aanleggen en controleren van noodverlichting bestaat uit meer dan het bevestigen van een bordje boven een vluchtdeur. Wettelijke voorschriften, bouweisen en technische mogelijkheden maken het aanleggen, onderhouden en controleren van noodverlichting tot een vak apart. Een vak dat de speciaal opgeleide monteurs van Herm Jansen als geen ander verstaan.

WAAROM EEN NOODVERLICHTINGSPLAN?

Met een noodverlichtingsplan brengt u de risico’s van uw gebouw in kaart. Vervolgens brengt u de verschillende uitgangen in beeld. Het noodverlichtingsplan geeft dus aan waar actie moet worden ondernomen. Door de risico’s te verkleinen met antipaniek LED-verlichting en vluchtwegverlichting leidt alle aanwezigen naar de uitgangen en daarmee veiligheid.

CONTROLEREN VAN UW LED-NOODVERLICHTING

Het belangrijkste bij LED-noodverlichting is de controle. Hier zijn een aantal regels aan verbonden:
– U bent wettelijk verplicht uw noodverlichting minimaal 1 keer per jaar te laten controleren.
– Wanneer het niet in orde is, dan krijgt u een boete of wordt er geen vergunning afgegeven.
– Bij calamiteiten wordt achteraf onderzocht of u aan uw zorgplicht heeft voldaan. Herm Jansen uit Amsterdam is LED-noodverlichtingspecialist.

Start daarom vandaag nog met een noodverlichtingsplan of de verplichte controle hiervan. Maak hier een afspraak voor advies of uitvoering.

020-6175225    020-6175225
    info@hermjansen.nl