Bliksembeveiliging

Bliksembeveiliging

WAAROM BLIKSEMBEVEILIGING VAN HERM JANSEN?


De bliksem slaat gemiddeld per jaar zo’n 150.000 tot 300.000 keer in. Soms ontstaat er brand na een blikseminslag of ontstaan er scheuren in de muur. Hierdoor lopen de kosten onverwacht hoog op. Het is dus belangrijk om uw pand te beveiligen tegen blikseminslag. Herm Jansen uit Amsterdam werkt samen met een gecertificeerde partner voor het aanleggen van bliksembeveiliging en de inspectie, waardoor schade en extra kosten kunnen worden voorkomen!

DE NOODZAAK VAN BLIKSEMBEVEILIGING AMSTERDAM

In Nederland onweert het gemiddeld 25 dagen in een jaar. De kosten worden geschat op 35.000.000 euro. Dit is in de laatste jaren flink gestegen, dat komt omdat er steeds meer elektronica in huishoudens en bedrijven is te vinden is. De schade leidt in de meeste gevallen tot schade aan het dak en soms tot brand. De noodzaak van bliksembeveiliging is dus groot.

DE BLIKSEMAFLEIDER

De bliksemafleider is de bekendste vorm van bliksembeveiliging. De afleider wordt geplaatst op het hoogste punt van uw huis of pand. Simpel gezegd vangt de bliksemafleider de bliksem op en leidt deze vervolgens naar de grond. Hierdoor voorkomt u brand en schade aan uw dak. Toch biedt dit niet altijd bescherming tegen blikseminslag.

BLIKSEMBEVEILIGING IN HUIS OF BEDRIJF

Vaak wordt gedacht dat het veilig is wanneer er een bliksemafleider is geïnstalleerd. Maar wanneer de bliksem inslaat komt er een hoge stroom binnen die ervoor kan zorgen dat de stopcontacten of elektrische apparaten kapot gaan. In het ergste geval kan dit zelfs leiden tot brand. Het is daarom belangrijk dat er ook bliksembeveiliging geplaatst wordt in huis en bedrijf.

HERM JANSEN EN BLIKSEMBEVEILIGING

De bliksembeveiliging via Herm Jansen Amsterdam voldoet aan de norm NEN-EN-IEC 62305. Dit betekent dat uw woning en bedrijf goed zijn beveiligd tegen blikseminslag. Verder installeren en inspecteren onze partners de bliksembeveiliging voor uw huis, bedrijf en apparatuur, zodat u en uw apparaten veilig zijn bij onweer.

Wilt u een afspraak maken over de installatie of inspectie van bliksembeveiliging? Of heeft u andere vragen? Neem dan hier contact met ons op.

020-6175225    020-6175225
    info@hermjansen.nl